Adopteer een appelboom en geef herinneringen voor later

27,50

Dit is een ultieme cadeau voor wie een leuke ervaringen wil geven wat ook nuttig is voor de ontwikkeling van een kind. Een eigen appelboom! En nog mooier een eigen biologische appelboom!

Een boom waar je de groei en bloei van meemaakt. Van tere knop in de winter tot bloesem in de lente en diep groen in de zomer tot rijpe appel in het najaar. Een boom waar je de vruchten van plukt. En dan in de keuken mag omtoveren tot de heerlijkste snacks zoals appeltaart, perensap, appelmoes…. Een ware sensatie voor lichaam en geest.

Bij Landgoed De Olmenhort in Lisserbroek kies je jouw favoriete ras appelboom waar jij de vruchten van plukt.

Beschrijving

Welke je van de 6 ras appelbomen je ook kiest, de boom krijgt een eigen naambordje erbij! Meteen een mooie opdracht voor de kinderen om daar naar op zoek te gaan.

Pluk alleen de vruchten, want de rest word gedaan door het landgoed. 100% biologisch. Zonder chemische stoffen, maar met natuurlijke producten. En met hulp van de natuur. Zo houden koolmezen en zweefvliegen uw boom vrij van rupsen en luizen en helpen bijen bij de bestuiving.

En de oogst van deze boom? Die mag mee naar huis. Soms wel meer dan 20 kg. Soms niet meer dan 8 kg als de oogst tegenvalt. Je krijgt een mailtje wanneer jouw adoptieboom boom klaar is voor de pluk.

Als adoptie boom houder krijg je voorrang tijdens het fruitpluk seizoen. Zeker met kleine kinderen is dat heel erg fijn om niet eindeloos door de modder te lopen met een moe kind.

Fruit plukken is op dit landgoed met recht een beleving: je kunt er eindeloos rondwandelen, meedoen aan leuke activiteiten, rondkijken in de winkeltjes op het terrein, de heerlijke koffie met appeltaart proeven of lunchen.