Het Kinderyoga Dierentuin avontuur – werkboek

14,50

Een werkboek met bewegingsspelletjes voor kinderen van 3-7 jaar

Een bewegingsboek voor kinderen, gebaseerd op de houdingen en bewegingen van dieren in de dierentuin.

Het is bedoeld voor ouders, yogadocenten en onderwijzers.

Via talrijke eenvoudige bewegingsspelletjes worden de kinderen uitgenodigd om op een ontspannen en plezierige manier bezig te zijn met hun lichaam en geest.

In het eerste deel van het boek wordt aandacht besteed aan theoretische en praktische informatie voor ouders en docenten in verband met het geven van kinderen op ontdekkingsreis in de dierentuin en komen langs allerlei leuke, vreemde en bijzondere dieren.

Zo staan ze ineens oog in oog met een tijger en kijken ze in de mooie ogen van een giraf, ze doen de apendans en lopen statig als een flamingo. Alle afdelingen van de dierentuin worden bezocht: via het roofdierenverblijf en de apenkooi gaan ze naar het reptielen-en insectenhuis en via de voli en het Oceanium weer naar huis.

In het derde deel maken de kinderen kennis met de yogaleefregels met behulp van verschillende korte verhalen in de vorm van dierenfabels.

Het vierde deel bevat achtergrondinformatie over de besproken dieren.

Helen Purperhart heeft 12 jaar ervaring als (yoga)docent. Daarnaast leidt zij haar eigen centrum Jip & Jan in Almere. Dit is het derde boek van Helen Purperhart. In 2004 verscheen van haar hand het succesvolle 'Het Yoga-avontuur voor kinderen'. In 2005 verscheen 'Het Yoga-avontuur voor jongeren'.

Categorie:

Additional information

leeftijd

3-4 (peuter), 4-7 (kleuter), ouders

prijs

€ 0 – € 15,-

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een recensie schrijven.

Misschien vindt u deze ook leuk…