Muziek om te bewegen voor je kind | De liedjesspeeltuin – Dirk Scheele

19,99

Beschrijving

Deze mag niet ontbreken bij jullie thuis. Deze ideale muziek om te bewegen voor je kind om lekker actief mee te doen. Om spelenderwijs kinderyoga te ontdekken. Of om gewoon lekker naar te luisteren.

Dirk Scheele heeft met de Liedjesspeeltuin 4 CD’s gemaakt vol leuke toegankelijke nummers. Hij nodigt je kind uit om mee te doen. Muziek om te bewegen. Om mee te luisteren. Om mee te zingen. Hij prikkelt de zintuigen. De zin om te bewegen. Hij neemt je kind mee op avontuur. Hij speelt in theaters door het hele land en is op tv te zien. Wat ook trouwens ook een tip is om naar toe te gaan met je kind.

Waar en wanneer luister je naar deze muziek om te bewegen?

Luister naar een van de vier CD’s als je bijvoorbeeld niet naar buiten kan door de regen. Als je kind wat stoom moet afblazen. Of luister er naar tijdens een autorit. En na een tijdje kunnen jullie heel gezellig mee zingen. Ik durf wel te zeggen dat op deze CD bundel een aantal toekomstige ‘gouden oude’ staan.

Liedjes om (ouder-) kind yoga mee te ontdekken

Tijdens de Kids Awareness Workshops gebruik ik minimaal een liedje van deze CD bundel. Soms pas ik de bewegingen aan met houdingen vanuit de yoga of die de motoriek stimuleren. Voor extra impact. De kids doen altijd mee. Plezier gegarandeerd! Zoals het liedje ‘voetje voetje’. Super leuk voor na een ‘nieuwe voeten’ massage. Dan kan je ze meteen testen hoe ze lopen, stampen, springen of rennen. Of het liedje ‘ ik loop al een beer’. tijdens het liedje kan je de dieren na doen met yoga houdingen. Super voor lichaam en geest. Echt spelen met impact.

Als je Club lid bent dan leer jij ook hoe je deze muziek kan gebruiken om spelenderwijs yoga met je kind te doen. Samen te lol maken. Jullie band versterken. Zo creëer je echte ‘quality time’ samen.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een recensie schrijven.